Neolog OS Warm Gray


Neolog OS Warm Gray
  • Ürün Adı: Neolog OS Warm Gray
  • Marka: Neolog
  • Kategori: Erkek Saat
  • Stok Kodu: 20008

Stokta Yok


Neolog OS Warm Gray Özellikleri


Neolog OS Warm Gray ürününün özellikleri ve taksitli satın alma seçenekleri:

NEOLOG OS WARM GRAY


BİR SAAT, ÜÇ EKRAN!

Bir butona basarak üç zaman modundan birini seçebilirsiniz. Dijital, Neolog yada tavla zarı rakam sistemi ekranını kullanabilirsiniz. 3 farklı şekilde zamanı ifade edebilir..İçinde bulunduğunuz ruh halinizi saatinizle ifade edebilirsiniz. Özellikle grafik şeklindeki Neolog rakam sisteminin rahatlatıcı ve stres alıcı özelliği vardır.Aynı zamanda hızlı ve çabuk düşünmeye sevkettiği için dikkat dağınıklığı, unutkanlık ve alzheimer hastalğını önlemede etkilidir.Daha önce hiç görmediğiniz bu saatle, arkadaşlarınıza hoş şakalar da yapabilirsiniz.


2010 RED DOT DİZAYN ÖDÜLLÜ

Kum Saati formlu tasarımı ve zamanı sadece gerektiığinde göstermesiyle büyüleyici bir özelliğe sahip. (çünkü hiç kimse 24 saat boyunca saatine bakmaz)Yumşak silikon bandıyla rahat kullanımlı.Yüksek kontrastlı OLED Ekranı ve zamanı üç farklı şekilde gösterebilmesiyle biraz zamanın ötesinde, tıpkı tekerlek icat olduğu zamanki abs frenli ve klimalı araba gibi.


TEKNİK ÖZELLİKLER

Değiştirilebilir 3 farklı zaman modu (Dijital,Neolog ve Tavla zarı rakam sistemi)
Yüksek kontrastlı OLED Ekran (Organik LED Teknolojili)
Sadece gerektiğinde zamanı gösterebilme özelliği(Enerji tasarrufu)
Çift polikarbonat lens
Polikarbonat kasa
316 L-Çelik, vidalı kasa ka

Neolog modelleri veya Neolog OS Warm Gray ürünü ile ilgili yeterli bilgiyi bulamadınız mı?
Ürünlerimizin teknik özelliklerini devamlı güncellemekteyiz. Neolog modelleri veya Neolog OS Warm Gray ürünü ile ilgili bu sayfadan yeterli bilgiyi edinemediyseniz sitemizin aşağısında bulunan iletişim formu aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.  MYSaat taleplerinizi hemen değerlendirerek ilgili ürün detaylarının güncellenmesi konusunda çalışma yapacaktır.

Araştır: Neolog OS Warm Gray Fiyat, Neolog OS Warm Gray Özellikleri, Neolog OS Warm Gray Satın Alma işlemleri yapabilirsiniz.